قیمت نقاشی نمای بیرونی ساختمان

رنگ آمیزی نمای ساختمان (مهمترین نکات نقاشی نما با طناب)

رنگ آمیزی نمای ساختمان یکی از اولین راهکارهای زیباسازی ساختمان است و کمک می‌کند به نمای ساختمان خود جلوه جدیدی دهید. شاید رنگ آمیزی کردن نما کار ساده ای به نظر برسد اما زمانی که با ساختمان های بلند و مرتفع روبرو باشیم، وجود ابزار حرفه ای در کنار تخصص ضرورت پیدا می‌کند. شناخت انواع مختلف رنگ و انتخاب آن براساس نوع نما تاثیر زیادی در رنگ آمیزی نمای ساختمان و خروجی نهایی دارد.

در ادامه این مقاله از مجموعه آموزش های ویو راپل (ارائه خدمات کار در ارتفاع با طناب) با انواع رنگ، بهترین روش رنگ آمیزی، قیمت و نکات مهم در این زمینه آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

قبل از رنگ آمیزی نمای ساختمان

رنگ آمیزی نمای ساختمان
رنگ آمیزی نمای ساختمان

رنگ آمیزی نمای ساختمان قبل از هرچیز، نیاز به زیرسازی کردن دارد. همه سطوح نما باید قبل از شروع کار شستشو شود و آلودگی ها و گردوغبار و چربی ها از روی آن پاک شود. در صورتی که روی نما شکاف و ترک مشاهده می‌شود، لازم است توسط بتونه مخصوص آنها را پر کرد.

زمان مناسب نقاشی نما فصل بهار و فصل تابستان است چون رنگ ها به خاطر وجود گرما سریع تر و کامل تر خشک خواهند شد. داشتن یک سلیقه خوب در این میان نقش کلیدی دارد و در صورتی که رنگ مناسبی را انتخاب کنید احساس بهتری از محیط دریافت خواهید کرد.

انواع رنگ نقاشی نمای ساختمان

انواع رنگ نما
انواع رنگ نما

نقاشی نمای ساختمان به وسیله رنگ های مختلف قابل انجام است. بسته به نوع نما و عوامل مختلف مثل رطوبت و فرسایش و… لازم است مناسب ترین گزینه انتخاب شود.

رنگ اکریلیک: در صورتی که تصمیم دارید از یک رنگ ضد قارچ، مقاوم در برابر اشعه‌های UV، بی بو و… استفاده کنید رزین اکریلیک بهترین گزینه است. مخصوصا برای نماهای گچی و رنگ آمیزی نمای سیمانی استفاده از این رنگ پیشنهاد می‌شود.رنگ اکریلیک به عنوان یکی از رنگ های محبوب نقاشی نما شناخته شده است و مقاومت بالا و درخشندگی و تنوع زیادی دارد. یکی از بهترین انتخاب ها در میان رنگ های این گروه، رنگ نیوکالر است.

رنگ روغنی: از این رنگ تقریبا می‌توان در همه نماها استفاده کرد به ویژه در درو پنجرهای فلزی و نردها. در این رنگ از حلال های نفتی مثل تینر استفاده شده است. رنگ روغنی به عنوان یکی از رنگ های محبوب نقاشی نما شناخته شده است و مقاومت بالا و درخشندگی و تنوع زیادی دارد. یکی از بهترین انتخاب ها در میان رنگ های این گروه، رنگ جوتن است.

رنگ نانو: این رنگ ها دارای ساختار نانومتری و مقاوم در برابر نفوذ رطوبت هستند و به همین خاطر می‌توانید در نمای ساختمان خود با اطمینان خاطر از این رنگ استفاده کنید.

رنگ استخری: بیشترین کاربرد این رنگ در پوشش سطح استخر است و از آنجایی که مقاومت بالایی دارد و در برابر رطوبت و آب نفوذ ناپذیر است و ضدقارچ و جلبک است، با خیال راحت می‌توانید از آن استفاده کنید.

رنگ اپوکسی: یکی دیگر از انواع رنگ نما، اپوکسی است و به خاطر مقاومت بسیار زیاد مقابل فرسایش و موارد اینچنینی، در کفپوش ساختمان می‌توان از این رنگ استفاده کرد.

رنگ پلی اورتان: پلی اورتان یک محصول دو جزئی است که بر پایه رزین پلی اورتان تهیه شده و دارای مدت زمان خشک شدن بسیار کوتاه است. رنگ های پلی اورتان مقاومت بسیار بالایی در برابر انواع اشعه های نور خورشید و همچنین باران اسیدی دارند. این رنگ به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر رطوبت و چسبندگی عالی بر روی انواع سطوح و پوشش ها به عنوان لایه نهایی برای پوشش سطوحی که در معرض مستقیم نور خورشید و شرایط سخت آب و هوائی قرار دارند مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ های دو جزئی پلی اورتان ظاهر بسیار زیبا و چشم نوازی دارند و از هرگونه مشکل پوست پرتغالی بودن که یکی از معضلات بزرگ رنگ های پودری است عاری هستند.

ویژگی های رنگ نمای ساختمان

رنگ آمیزی نما به روش راپل
رنگ آمیزی نما به روش راپل

در بخش قبل انواع مختلف رنگ ها و متداول ترین آنها را به طور خلاصه بررسی کردیم و لازم است این رنگ ها را بر اساس ویژگی های مختلفی انتخاب کنید. ویژگی هایی مثل:

  • نمای ساختمان در معرض نور مستقیم خورشید است و رنگ نما باید در مقابل اشعه یو وی مقاومت بالایی داشته باشد.
  • یکی از مهمترین ویژگی های رنگ استفاده شده در نما، عدم اشتعال‌پذیری آن است.
  • رنگ نما به طور مستقیم با شرایط جوی درگیر است و در کنار افزایش زیبایی ساختمان، لازم است عایق رطوبت باشد.
  • رنگی که انتخاب کرده اید لازم است زیبایی و ظاهر خوبی داشته باشد و این زیبایی را در طول زمان حفظ کند.
  • رنگ نما لازم است قابلیت شستشو داشته باشد.
  • خاصیت الاستیک بالا و حفظ تنش هایی که در اثر انقباض و انبساط سطوح به وجود می‌آید یا به خاطر نشست زمین رخ می‌دهد یکی از مهمترین ویژگی هایی است که باید به آن توجه داشته باشید. در غیر اینصورت ممکن است در سطوح ترک هایی را مشاهده کنید.
  • و…

بهترین روش رنگ آمیزی نما

رنگ آمیزی نمای ساختمان از طریق دو روش متداول استفاده از طناب (بدون داربست) یا استفاده از داربست امکان پذیر است. بسته به عوامل مختلف می‌توانید مناسب خود را انتخاب کنید. مثلا معماری ساختمان یا محیط اطراف در انتخاب روش رنگ آمیزی موثر است.

نقاشی دیوار سیمانی
نقاشی دیوار سیمانی

استفاده از طناب یکی از بهترین روش های رنگ آمیزی نمای ساختمان (و سایر خدمات مربوط به ساختمان) به شمار می‌رود. ملاک های زیادی وجود دارد که راپل را از دیگر روش ها مستثنا کرده است.برای مثال وجود سرعت انجام کار، قیمت کمتر و کیفیت کار، عدم ایجاد مزاحمت و… باعث شده که استفاده از طناب (راپل) بسیار اهمیت داشته باشد.

استفاده از روش راپل (دسترسی به وسیله طناب) یکی از بهترین روش های نقاشی نمای ساختمان است که همه ویژگی های فوق را دارد و اگر طراحی ساختمان شما امکان استفاده راپل را فراهم کرده است، پیشنهاد می‌کنیم از این روش استفاده کنید. در ادامه مراحل نقاشی نما به وسیله طناب بررسی شده است.

رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان
رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان

مراحل نقاشی نما با طناب

نقاشی نما با طناب در سطح های مختلف دارای اصول کلی و مشابه است و تنها تفاوت آن مربوط به نوع نما و انتخاب رنگ مورد استفاده است. در ادامه مراحل رنگ آمیزی نمای ساختمان آورده شده است:

گام اول:

در ابتدا لازم است توسط دستگاه واترجت، نما به صورت کامل شستشو و پوسته کنی و آماده زیرسازی شود. در این مرحله تمام آلودگی ها شامل گرد و غبار و پوسته و شوره و… نما پاکسازی خواهد شد.

گام دوم:

حالا باید یک محیط مشخص را برای این کار اختصاص دهید. از آنجایی که نیاز است بتونه و رنگ بسازید، قلم و سایر ابزارها را شستشو دهید و از دیگر وسایل استفاده کنید، احتمالا بخش های از ساختمان به این مواد آلوده خواهد شد پس برای جلوگیری از هرگونه بی نظمی لازم است یک محوطه مشخص را برای این کار تعیین کنید.

گام سوم:

ترک های موجود در نما و نقاطی که در یک سطح نیستند را با بتونه پر کنید.

گام چهارم:

به کمک پرایمر ترک های مویی را بپوشانید و زیرسازی را انجام دهید. با این کار همچنین یک لایه بین رنگ و سطوح ایجاد می‌شود که باعث چسبندگی بیشتر و طول عمر رنگ نما را افزایش می‌دهد.

گام پنجم:

بخش هایی از سطح که قصد رنگ آمیزی آن را ندارید، لازم است پوشانده شود. مثلا شیشه ها و کف حیاط لازم است به طور کامل پوشانده شود چون رنگ هایی که در سطوح بیرونی استفاده می‌شوند مقاومت بالایی دارند و پاک کردن آنها دشوار است.

! حتما زمان اجرای رنگ آمیزی و نقاشی نما، محدوده اطراف ساختمان را برای جلوگیری از رفت و آمد افراد و وسایل نقلیه علامت گذاری کنید.

کاور کشی پیاده رو
کاور کشی پیاده رو

گام ششم:

حالا باید رنگ آمیزی نمای ساختمان را به کمک وسایلی مثل قلم مو، غلطک، پیستوله یا دستگاه ایرلس و به تعداد لایه هایی که لازم است، انجام دهید.

جمع بندی نقاشی نما

در این پست آموزشی نکات مهم نقاشی نما با طناب را (به عنوان بهترین روش کار در ارتفاع) بررسی کردیم و عواملی که در بخش های قبل بررسی شد همگی در قیمت نقاشی نمای بیرونی ساختمان تاثیر گذار است. لازم است توجه داشته باشید که پیاده سازی کار با کیفیت، از هزینه های اضافی و دوباره جلوگیری خواهد کرد و به همین خاطر انتخاب تیم حرفه ای بسیار کلیدی است.

تیم ویو راپل بیشتر از 8 سال تجربه و افتخار همکاری با سازمان ها، شرکت ها و ساختمان های مسکونی را دارد.

برخی از خدمات مجموعه ویو راپل (view rapel):

پیچ و رولپلاک سنگ نما ، شستشوی نما به وسیله دستگاه واترجت (شامل نماهای سیمانی و سنگی، آجر نما و…)، شستشوی ابر و تی (شیشه، کامپوزیت، سرامیک و…)،رنگ آمیزی نما (رنگ روغنی، اکریلیک، اپوکسی، پلی اورتان و…)، عایق کاری، نورپردازی و تعویض لامپ نما، نصب بنر و تابلوهای تبلیغاتی روی نما، نصب دریچه هوا و هود روی نما و… . جهت بهره مندی سریع از خدمات با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

در این مقاله سعی کردیم به نکات مهم در زمینه نقاشی نمای ساختمان بپردازیم تا بتوانید بهترین تصمیم را در این زمینه بگیرید. از اینکه تا انتهای آموزش رنگ آمیزی نمای ساختمان با ما همراه بودید از شما متشکریم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید