شستشوی نما

شستشوی نمای ساختمان و قیمت نماشویی! (بررسی و نکات مهم)

شستشوی نمای ساختمان و از بین بردن آلودگی ها و جرم های سطوح نمای ساختمان، الان بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد. موارد زیادی وجود دارد که میتواند نمای ساختمان شما را تحت تاثیر قرار دهد. از آلاینده های ناشی از دود کارخانه ها و خودرو ها گرفته، تا گرد و خاک و غبار و رطوبت و باران و… . همه اینها میتواند نمای ساختمان تان را آلوده کند و علاوه بر تیرگی و کدر شدن نما، ظاهر ساختمان را دچار تغییراتی کند. بهترین کار این است که از خدمات شستشوی نمای ساختمان (ویو راپل) بهره مند شوید.

شستشوی نمای ساختمان

پس از اینکه نمای ساختمان خود را شستشو دهید، زیبایی و شفافیت را در ساختمان خود مشاهده خواهید کرد. این کار باعث میشود همه آلودگی ها و کثیفی هایی که مانع درخشش و تمیزی هستند از بین بروند و نمای ساختمان شما در بهترین و زیباترین حالت ممکن قرار گیرد.

شستشوی نمای ساختمان
شستشوی نمای ساختمان

شستشوی نمای ساختمان را زمانی میتوانید انجام دهید که موارد زیر را بررسی کرده باشید:

  • نحوه انجام کار و ایمنی آن
  • روش نماشویی ساختمان بسته به جنس نما
  • در نظر گرفتن نانوذرات و تاثیر آنها
  • شستشوی نما در دوره زمانی مناسب
  • بررسی قیمت نماشویی نهایی و عوامل موثر در هزینه نهایی
  • و…

همه این موارد باعث میشود تصمیم درست تری بگیرید و بهترین خروجی ممکن را ایجاد کنید. با ما همراه باشید در ادامه آموزش به همه نکات پرداخته ایم.

روش های اجرای نماشویی ساختمان

شستشوی نمای ساختمان را میتوانید به روش های مختلفی انجام دهید. روش هایی مثل استفاده از طناب، داربست، بالابر، کلایمر و… . قبل از هرچیز باید بررسی کنید که کدام مورد برای ساختمان شما بهترین گزینه است. مثلا اگر ساختمان شما در یک سطح شیب‌دار قرار گرفته است این امکان را ندارید که از بالابر استفاده کنید. در ادامه متداول ترین روش ها را بررسی کرده ایم.

نماشویی با طناب

شستشوی نما ابر و تی
شستشوی نما ابر و تی

نماشویی با طناب یکی از متداول ترین روش های نماشویی ساختمان است و در برخی موارد هم بهترین گزینه است. در صورتی که از روش طناب برای نماشویی استفاده شود دیگر نیازی به استفاده از داربست نخواهد بود و هزینه نهایی کاهش می یابد.

سرعت اجرای کار بسیار بالا میرود و در کمترین زمان ممکن این کار انجام خواهد شد. همچنین برخلاف داربست هیچ فضایی اشغال نمیشود و با بالاترین امنیت ممکن این کار به اتمام خواهد رسید.

نماشویی با داربست

گاهی اوقات استفاده از روش سنتی و داربست گزینه بهتری است. مثلا زمانی که ساختمان دارای پیشانی است و امکان نماشویی با طناب وجود ندارد بهترین کار این است که از داربست استفاده شود. این روش افزایش هزینه را به دنبال خواهد داشت و کارفرما باید این روش را تایید کند.

روش های شستشوی نما

در بخش قبل با دو روش متداول نماشویی آشنا شدید و حالا میخواهیم روش های انجام این کار را بررسی کنیم. ابتدا لازم است میزان آلودگی و حجم و نوع آن را بررسی کنید و سپس روش مناسب شستشو و نظافت را انتخاب کنید. اگر همیشه در فاصله زمانی کوتاه به نظافت نمای ساختمان خود رسیدگی میکنید، میتوانید از آب برای شستشو استفاده کنید. این کار باعث میشود هزینه کمتری برای نماشویی پرداخت کنید ولی در برخی مواقع هم لازم است از پاک کننده و شوینده ها استفاده شود.

شستشوی نمای ساختمان با واترجت

شستشوی واترجت
شستشوی واترجت

شستشوی نمای ساختمان با دستگاه صنعتی واتر جت کمک میکند نماشویی با فشار زیاد آب انجام شود. به کمک واترجت میتوان آب شهری را با فشار زیاد روی سطح و نما گرفت و هرگونه آلودگی را از بین برد. بسته به سطح و نوع آلودگی میتوانید در واترجت آب سرد یا گرم را برای واترجت انتخاب کنید.

این دستگاه دارای شیلنگ قوی و یک موتور قدرتمند است و مقاومت بسیار زیادی در مقابل آب با فشار زیاد دارد و میتواند به بهترین شکل ممکن سطوح را پاک و تمیز کند.

شستشو به صورت سندبلاست

شستشوی سند بلاست
شستشوی سند بلاست

این روش زمانی کاربرد دارد که سطح بسیار آلوده و کثیف شده باشد و حتی جرم آلودگی در سنگ ها هم نفوذ کرده باشد. شستشو به کمک دستگاه نماشویی و سیلیس انجام میشود و حتی فشار آنقدر زیاد است که یک لایه از سطوح برداشته و تمیز خواهد شد.

به این ترتیب همه آلودگی ها برداشته خواهند شد و سنگ و آجرهایی که با جرم ها پوشیده شده بودند کاملا تمیز و نمایان میشوند. روش سندبلاست بیشتر مناسب سطوح سنگی و آجری است و در این سطح ها میتوانید از آن استفاده کنید.

شستشوی سطوح به کمک ابر

شستشو با کلایمر
شستشو با کلایمر

همانطور که حدس زده اید در این روش تمیز کردن سطوح به صورت دستی و به کمک ابزارهایی مثل تی و ابر انجام میشود. این روش مناسب سطوح شیشه ای، نماهای کامپوزیتی، سرامیکی و…میشود و از شوینده های مخصوص در کنار تی و ابر برای این کار استفاده میشود.

در صورتی که میخواهید نما را به بهترین شکل ممکن شستشو کنید لازم است قبل از شستشو به این صورت، از واترجت برای شستشوی سطح مورد نظر استفاده کنید. در برخی نماها مثل نماهای کامپوزیتی جرم های سخت روی سطوح میگیرد و واترجت کمک میکند در ابتدا سطح را از هرگونه جرم و آلودگی تمیز کنید و سپس از ابر و طی و مواد شوینده برای نماشویی ساختمان استفاده کنید.

استفاده از نانو، جرم گیر و مواد شوینده

شستشوی نما با بالابر
شستشوی نما با بالابر

برخی از سطوح ها را لازم است با مواد دیس‌کلیر و شوینده ها شستشو کنید که معمولا به کمک دستگاه واترجت این مواد بر روی سطوح پاشیده خواهد شد. بعد از این کار مجددا از دستگاه واترجت برای شسشتوی نما استفاده میشود. با این کار تمام آلودگی ها به صورت کامل از بین خواهد رفت. همچنین در نماهای سنگی تیشه ای و مرمریت از دیسکلیرها استفاده میشود.

استفاده از نانو باعث میشود از نمای ساختمان خود به بهترین شکل ممکن حفاظت کنید. پس از شستشوی نمای ساختمان میتوانید برای حفاظت سطح بیرونی ساختمان در مقابل باران های اسیدی و فرسایش و جرم و کثیفی، از نانو استفاده کنید.

نانوها بیرنگ هستند و استفاده از آنها در سطح های مختلف مثل شیشه بسیار مهم است و باعث میشود از گرد و غبار و سایر لکه ها جلوگیری شود.

اسید شویی

نماشویی با اسید
نماشویی با اسید

در این روش برای پاک کردن آلودگی ها و لکه های سخت (مخصوصا لکه هایی که از سطوح جدا نمیشوند) از اسید و مواد شیمیایی استفاده میشود. این موادها میتوانند لکه ها را در خود حل کنند که شامل: پاک کننده های قلیایی، پاک کننده های اسیدی، شوینده های بدون کف و حلال های ارگانیک هستند.

انواع نماهای ساختمان

  • نماهای شیشه ای:

سطوح شیشه را به دو روش میتوان شستشو کرد. 1) واترجت 2) ابر و تی. بسته به میزان آلودگی میتوانید روش مناسب را انتخاب کنید. گاهی اوقات شاید لازم باشد هر از هر دو روش استفاده کنید. توجه داشته باشید که سطوح شیشه ای را اگر در بازه های زمانی مشخص شستشو نکنید آلودگی درآنها نفوذ میکند و ممکن است مات شوند.

  • نماهای کامپوزیت:

در نماهای کامپوزیتی پیشنهاد میشود از روش واترجت در کنار روش ابر و تی و موادشوینده استفاده کنید. سطوح و نماهای کامپوزیتی در ابتدا بسیار زیبا و شیک هستند اما با گذر زمان لایه های آلودگی روی این سطوح قرار میگیرد و جذابیت خود را از دست میدهند. پیشنهاد میشود با شرکت شستشوی نما یک بار قرارداد کنید که در بازه های زمانی مشخص فرایند شستشو را انجام دهند. با این کار قیمت نماشویی نیز کاهش خواهد یافت.

شستشو نمای کامپوزیت
شستشو نمای کامپوزیت
  • نماهای سیمانی:

سطوح سیمانی معمولا با واترجت یا سندبلاست شستشو داده میشود. این نماها بیشترین تقاضا را برای پروژه های نظافت نما دارند و معمولا قبل از رنگ آمیزی این سطوح یک بار شستشو میشوند تا کیفیت و بازدهی چند برابر شود. علت آن هم این است که هرگونه گرد و غبار از روی سطح سیمانی بلندخواهد شد و رنگ ها میتوانند نفوذ و چسبندگی بیشتری در نما داشته باشند.

  • نماهای اجری و سنگی:

سطوح اجری معمولا به کمک واترجت یا سندبلاست شستشو داده میشوند. نماهای آجری و سنگی در گذشته رایج بوده اند و امروزه هم بسیار متداول هستند. گرد و غبار و آلودگی باعث میشود این سطوح شفافیت خود را از دست بدهند و نیاز به نماشویی داشته باشند. برای اینکه ضررهای احتمالی را به حداقل برسانید از پیچ و رولپلاک و محکم بودن سنگ ها اطمینان کسب کنید. در برخی موارد به خاطر نفوذ آلودگی ممکن است در کنار واترجت، نیاز به اسیدشویی هم وجود داشته باشد.

  • نماهای ترموود:

از ترموود در نمای بسیاری از ساختمان ها استفاده شده است و نور خورشید و گذرزمان باعث میشود رنگ آن کمی بلند شود و براق و شفاف بودن آن از بین برود. به همین خاطر قبل از بازسازی و تعمیر این سطوح لازم است جرم ها و آلودگی های آن را پاک کنید. این نماها به کمک واترجت و با روش نماشویی با طناب شستشو داده میشود.

قیمت نماشویی ساختمان

قیمت نماشویی به تمام عواملی که در این آموزش بررسی شد بستگی دارد. نحوه اجرای کار، روش مورد استفاده برای نماشویی، نوع سطوح و ابعاد آن، زمان صرف شده و میزان آلودگی و ابزارها و وسایل استفاده شده و… بستگی دارد. اگر قراردادی را برای کار در بازه های مشخص عقد کنید، قیمت نهایی کاهش خواهد یافت.

قیمت شستشوی نما برحسب متر مربع محاسبه میشود و بر اساس نوع سطح میتواند به شکل زیر قیمت گذاری شود:

  • در نماهای ترموود و سیمانی هزینه نماشویی از متری ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان می باشد.
  • در نماهای سنگی و آجری قیمت نماشویی از متری ۱۰ تا ۳۰ هزار تومان می باشد.
  • در نماهای کامپوزیتی هزینه نماشویی از متری ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان می باشد.
  • در نماهای سرامیکی گرانیتی و شیشه ای و اج پی ال هزینه نماشویی از متری ۵ تا ۱۵ هزار تومان می باشد.

در پایان، اگر میخواهید با یک تیم حرفه ای (با 8 سال تجربه) در انجام پروژه های ساختمانی خود همکاری کنید، با ویو راپل در ارتباط باشید. تیم ویو راپل تا امروز بیشتر از 640 پروژه ساختمانی با راپل و دسترسی با طناب را در انجام داده است و آماده ارائه خدمات مختلف در این زمینه است.

برای بهره مندی سریع از خدمات با ما در ارتباط باشید:

(تماس با ما)

در این پست سعی کردیم نکات مهم در مورد شستشوی نمای ساختمان را بررسی کنیم تا یک تصویر جامع و همه جانبه از این زمینه کسب کنید و برای شستشوی نمای ساختمان خود بهترین تصمیم را بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید